23 juni 2018

NSA INFO juli 2012

 

NSA Info is de (gratis) digitale nieuwsbrief van sportadviesorganisatie NSA.

Zes keer per jaar informeert NSA Info u over thema's en activiteiten die te maken hebben met het realiseren van een sportieve samenleving. 
Met eventuele vragen of opmerkingen kunt u altijd contact met ons opnemen via T 088 246 81 00 of stuur ons een e-mailbericht.

Veel leesplezier gewenst!

Nog geen abonnee? Meldt u zich dan vandaag nog aan via www.sportalliantie.nl.

Politiek wil voorlichting homoseksualiteit basisonderwijs
Uit onderzoek blijkt dat kinderen en jongeren thuis en op school te weinig horen en lezen over verschillen in seksuele voorkeur. Volgens het kabinet is..
  meer
LSR-opleiding Arnhem 15 september van start!
Het opzetten van sportieve recreatieve activiteiten voor kinderen, jongeren en volwassenen en het leiding geven aan deze doelgroepen zijn zaken die vragen..
  meer
Bevorder plezierig sporten en bewegen
‘Fair Play’ begint al op het schoolplein. Ook al zijn kinderen klein, ze kunnen soms erg gemeen doen tegen elkaar. Toch wil bijna ieder kind..
  meer

..
  meer
GGZ Ingeest: gediplomeerde assistent-sportbegeleiders
Negen cliŽnten van GGZ Ingeest mogen zich vanaf nu assistent-sportbegeleider noemen. Ze ontvingen op 11 juni jl. het diploma Leider Sportieve Recreatie..
  meer
Sportief duo: SSNB en NSA
De NSA zet zich in voor een sport-, beweeg- en leefomgeving waarin je je veilig voelt, het leuk is, je jezelf kunt zijn en voor iedereen een plek is! Binnen..
  meer
OVERIG NIEUWS
Boekentip: Besturen met een visie
Sportiviteits Prijs 2012


Evenementkalender
Geen kalender items