donderdag 28 maart 2024
 
Geslaagde docenten dag NSA

 

Op vrijdag 20 mei organiseerde de NSA voor al haar LSR docenten een inspiratiedag bij SV Spakenburg. De dag begon met een kop koffie of thee, waarna Peter van Diermen iedereen van harte welkom heette en het plenaire gedeelte startte met een korte presentatie over wat de NSA allemaal doet om de kwaliteit van de LSR cursussen te waarborgen. Erik Timmerman nam vervolgens het woord over en leidde een discussie over wat er nog beter kan wat betreft de kwaliteitwaarborging. Dit leverde mooie input op waar de NSA zeker iets mee kan! 

Ondertussen werd het buffet door een aantal vrijwilligers van SV Spakenburg gevuld met heerlijke Chinese gerechten en kon iedereen zijn bordje vol scheppen en gezellig samen eten.

Na het buffet kon het praktijkgedeelte van start gaan, dit jaar verzorgd door Bart Kleijweg en zijn collega Lieke van BuurtLAB Rotterdam. Bart en Lieke hadden een zeer indrukwekkende glow-in-the-dark workshop voorbereid, waarbij de zaal compleet verduisterd was en de lijnen op de grond en alle sportmaterialen waren getaped met glow-in-the-dark tape zodat deze mooi oplichtten in het licht van de blacklight lampen. Iedereen was gevraagd iets wits te dragen en na het schminken van elkaars gezichten en armen kon het licht uit en het spel beginnen. Er werd begonnen met basketball. Vervolgens werd de groep in vieren gedeeld en kregen alle groepen de opdracht spellen te bedenken met de aanwezige glow-in-the-dark sportmaterialen welke daarna met elkaar werden gespeeld. De workshop had een hoge wauw-factor en was een groot succes. Bart en Lieke, bedankt!

Na het gezamenlijk opruimen van de zaal was het tijd voor een gezellige, afsluitende borrel en keerde iedereen met een tevreden gevoel huiswaarts. Kortom, de docenten dag was weer erg geslaagd!

Foto: Hans Delfgou

SPORTKALENDER
evenement aanmelden
meer